event

How to Startup
DATE & TIME :

Friday, 06 December, 2019 - 07:00pm to 09:00pm

FOOD AND BEVERAGES SERVED?

no

VENUE:

Seminar Room II (100 pax)

TYPE OF EVENT:

Entrepreneurship related seminars

Startup udah dimana-dimana sih skrg, tapi emang segampang itu ya membangun startup dari bawah dan mengelola startup sampai sukses jadi 'the next unicorn'? Yg bilang gampang, pasti gak tau kalo 90% startup berakhir gagal loh! Buat kalian yang galau dan dilema dalam membangun dan mengelola startup kalian, yuk main sama kita di "How to Startup" bareng @bafe.space! ⠀

Bakal ada presentasi dari temen-temen startup dan talk show bareng Coach Wulan, CEO PT Pelatih Indonesia Berlatih, @airlangga.aridharma, COO Bukasuara, dan @reni.wahyuni, Community Manager dari BLOCK71 Yogyakarta! Buat yg mau showcase startupnya dan jadi bagian dari presentasi juga bisa kok (Sstt.. 3 December batas akhir mendaftarkan startupmu loh)! ⠀

Jadi, tunggu apalagi? Daftarkan dirimu sekarang di www.bafe.space!⠀ -----------------------------------------------------------

Startup is everywhere nowadays, but is it true that building a startup from scratch and running a startup are as easy as counting 1 to 10? Those who say it is easy may not know that 90% of startups fail to meet success!⠀

So, for those who are still in a confused state and a dilemma to start their startup or in running their startup, let's have a talk in "How to Startup" with @bafe.space! Featuring Coach Wulan, CEO of PT Pelatih Indonesia Berlatih, @airlangga.aridharma, COO Bukasuara, and @reni.wahyuni, Community Manager of BLOCK71 Yogyakarta, we plan to tackle every question you have about starting and running your startup!⠀

There will also be a showcase from other startups, so be prepared to take a note or even lots of notes! You and your startup can also be a part of the showcase if you want more exposure (Ssst.. 3rd December is the last day for registering your startup)!⠀

So, register now at www.bafe.space!

#startupbusiness #startuplife #entrepreneurship #block71yogyakarta